Administrasjon og support til ledelse

Administrasjon og support til ledelse

Vi vil gjerne være din økonomiske sparringspartner og har kapasitet til å bistå deg og din virksomhet i utvalgte situasjoner og ved spesielle behov. Våre folk har bred erfaring og kan bidra med spisskompetanse på flere plan.

Vi vet hva som skal til for å legge gode grunnlag for prosessene rundt finansiering og kontrollert styring av selskapets likviditet. Enten oppdraget gjelder kapitalutvidelse eller kapitalnedsettelse har vi kompetansen på huset. Dette gjelder også når oppdraget gjelder emisjon, lånesøknader eller konvertering av lån. Vi vet hva som kreves og har kompetanse til å utarbeide alle former for nødvendige papirer.

Administrasjon på timebasis

Dersom det oppstår et akutt eller midlertidig behov for å styrke administrasjonen i selskapet, kan du engasjere en oss for en kort eller lengre tidspunkt.

Vi har god kompetanse på selskapsdannelser og selskapsorganisering. Ta bare kontakt dersom du har spørsmål rundt dette. Kundelisten vår består av et bredt spekter av virksomheter. Både konsern med mange ansatte og mindre selskaper.

Ønsker du å stifte et enkeltmannsforetak?

Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt, så sørger vi for at alle detaljene blir registrert i korrekte registere og meldt inn til myndighetene på beste måte.

Vi har også erfaring i å håndtere omdanning av selskapsform til aksjeselskap eller kommandittselskap.

Vår jobb er å bidra til å spille deg god

Uansett hvor mange kunder vi betjener totalt, er din regnskapsfører en integrert del av ditt selskap. Fordi vi tror på verdien av langvarige relasjoner, hviler vi ikke på våre laurbær. Når vi tar ansvar for avtalte fagfelt, gjør vi vårt ytterste for å tilføre din bedrift mer verdi.

Andre tjenester

Kontakt oss